3in1 Pyykinpesutabletit - hajusteeton

Osta tämä
  • 13,00 €
100% SSL Secure

Käyttövalmiit pesutabletit puhdistavat tehokkaasti ja hellävaraisesti vaatteista yleisimmät tahrat sekä tekevät pyykistä pehmeän ja raikkaan ilman myrkyllisiä ainesosia. Luonnon raaka-aineista ja mineraaleista tehdyt tabletit eivät sisällä fosfaatteja, klooria, peite- tai väriaineita, ja ovat turvallisia erityisesti herkkäihoisille - myös vauvoille. Tuotetta ei myöskään testata elämillä. Tabletit soveltuvat sekä perus- että teollisuuskoneisiin. Pussi sisältää 24 tablettia.

Tuoksu: hajusteeton

Käyttöohje: Laita 1 tabletti (erityisen likaisen pyykin kanssa käytä 2 tablettia/koneellinen) suoraan pesukoneeseen, (ei lokeroon!) ja lisää pyykki. Varo täyttämästä pesukonetta liian täyteen, jotta tabletti liukenee kunnolla ja saat parhaan pesutuloksen. Sulje pussi tiiviisti.

Tärkeää: Säilytä tuote lasten ja lemmikkieläinten ulottumattomissa. Ei saa niellä. Jos pesuainetta joutuu suuhun, juo vettä ja ota yhteyttä lääkäriin/ myrkytystietokeskukseen.

Ainesosat: sodium carbonate peroxide, sodium carbonate, sodium citrate, sodium bicarbonate, sodium metasilicate, sodium dodecylbenzene sulfonate, c9-11 pareth-6, citric acid, calcium silicate, subtilisin enzyme blend, lipase enzyme blend, amylase enzyme blend, sodium sulfate, sodium chloride, polyvinyl alcohol