Kålsjö ROSA

Buy this
  • 20,00 €
100% SSL Secure

Valentine's day edition - Saatavilla vain ystävänpäiväksi!


Ruusun tuoksu sekä kuivatut ruusun terälehdet kruunaavat tämän huumaavasti tuoksuvan kokovartalon saippuan!

Kaakaovoi tekee saippuasta ylellisen ja kermaisen sekä auttaa ihosi kosteustasapainon säilyttämisessä.

Runsaasti oliiviöljyä sisältävä saippua puhdistaa ihosi hellävaraisesti poistamatta iholtasi sen luonnollisia rasvoja jättäen ihosi kosteutetun tuntuiseksi.

Extra-virgin oliiviöljy valmistetaan kemikaalittomalla kylmäpuristusmenetelmällä oliivin ensimmäisestä puristuksesta. Extra-virgin oliiviöljy on oliiviöljyistä korkealaatuisin ja se sisältää runsaasti parantavia vitamiineja ja antioksidantteja. Nämä antioksidantit auttavat ihoasi taistelussa vapaita radikaaleja vastaan, joita kohtaat päivittäin ruuan, ilmansaasteiden torjunta-aineiden ja runsaasti kemikaaleja sisältävien kosmetiikkatuotteiden kautta.

Rapsiöljy sisältää runsaasti omega-3- ja omega-6 rasvahappoja, sekä alfalinoleenihappoa, jotka toimivat tehokkaina antioksidantteina. Rapsiöljy auttaa ihoasi sen kosteustasapainon säilyttämisessä, jonka lisäksi sillä on ihoa pehmittäviä ominaisuuksia. Rapsiöljyn tiedetään helpottavan ihon kutinaa, pitävän ihosi nuorekkaan näköisenä, sekä tasoittavan ihosi juonteita. Rapsiöljy sisältää myös runsaasti E-vitamiinia, joka on antioksidanttista ja auttaa taistelussa vapaita radikaaleja vastaan. Vapaat radikaalit vahingoittavat ihoasi ja saavat sen ikääntymän ennenaikaisesti.

Saippuan sisältämä kaoliinisavi parantaa ihon verenkiertoa, sekä puhdistaa ihohuokosia.

N. 100g

Ainesosat: Kookosöljy (luomu), oliiviöljy (luomu), rapsiöljy (luomu), kaakaovoi (luomu), puhdasta pohjavettä saaristosta, glyseriini, kaoliinisavi, allergeeniton ruusuhajuste, kuivatut ruusun terälehdet

Inci: Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Sodium rapeseedate, Sodium cocoa butterate , Aqua, Glycerin, Kaolin, Rosa damascena flower