Kålsjö ROSA + alunen

Buy this
  • 60,00 €
100% SSL Secure

Valentine's day edition - Saatavilla vain ystävänpäiväksi

Valentine's day edition -lahjasetti: Metsän Lumo sydän saippua-alunen & Kålsjö ROSA ruususaippua

Ruusun tuoksu sekä kuivatut ruusun terälehdet kruunaavat tämän huumaavasti tuoksuvan kokovartalon saippuan!

Kaakaovoi tekee saippuasta ylellisen ja kermaisen sekä auttaa ihosi kosteustasapainon säilyttämisessä.

Runsaasti oliiviöljyä sisältävä saippua puhdistaa ihosi hellävaraisesti poistamatta iholtasi sen luonnollisia rasvoja jättäen ihosi kosteutetun tuntuiseksi.

Extra-virgin oliiviöljy valmistetaan kemikaalittomalla kylmäpuristusmenetelmällä oliivin ensimmäisestä puristuksesta. Extra-virgin oliiviöljy on oliiviöljyistä korkealaatuisin ja se sisältää runsaasti parantavia vitamiineja ja antioksidantteja. Nämä antioksidantit auttavat ihoasi taistelussa vapaita radikaaleja vastaan, joita kohtaat päivittäin ruuan, ilmansaasteiden torjunta-aineiden ja runsaasti kemikaaleja sisältävien kosmetiikkatuotteiden kautta.

Rapsiöljy sisältää runsaasti omega-3- ja omega-6 rasvahappoja, sekä alfalinoleenihappoa, jotka toimivat tehokkaina antioksidantteina. Rapsiöljy auttaa ihoasi sen kosteustasapainon säilyttämisessä, jonka lisäksi sillä on ihoa pehmittäviä ominaisuuksia. Rapsiöljyn tiedetään helpottavan ihon kutinaa, pitävän ihosi nuorekkaan näköisenä, sekä tasoittavan ihosi juonteita. Rapsiöljy sisältää myös runsaasti E-vitamiinia, joka on antioksidanttista ja auttaa taistelussa vapaita radikaaleja vastaan. Vapaat radikaalit vahingoittavat ihoasi ja saavat sen ikääntymän ennenaikaisesti.

Saippuan sisältämä kaoliinisavi parantaa ihon verenkiertoa, sekä puhdistaa ihohuokosia.

N. 100g

Ainesosat: Kookosöljy (luomu), oliiviöljy (luomu), rapsiöljy (luomu), kaakaovoi (luomu), puhdasta pohjavettä saaristosta, glyseriini, kaoliinisavi, allergeeniton ruusuhajuste, kuivatut ruusun terälehdet

Inci: Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Sodium rapeseedate, Sodium cocoa butterate , Aqua, Glycerin, Kaolin, Rosa damascena flower

Metsän Lumo Kotimainen Saippua-alunen

Marttilassa, perinteisen suomalaisen metsän helmassa valmistetut lumoavat saippua-aluset luovat täydellisen esillepanon Saaren Taika artesaanisaippuoillesi.

Aluset on valmistettu lepästä, joka on ympäristöystävällisesti lämpökäsitelty lisäämään pinnan hygieenisyyttä vähentämällä ravinteita bakteerikasvua varten, korostaen puun kaunista tasaista väriä sekä parantamalla sen kestävyyttä kosteutta vastaan.

Luonnollista ja perinteistä puupintojen käsittelyä kunnioittaen aluset on öljytty puhtaalla ja turvallisella pellavansiemenöljyllä tehden tästä saippuallesi oivan ja hygieenisen alustan, jonka yksinkertainen ja funktionaalinen design sopii niin maalaisromanttiseen kuin moderniin sisustukseen. Käsittelyn ansiosta puun pinta pysyy hengittävänä, ja säilyttää lepälle ominaisen raikkaan tuoksun.

Jokainen alunen valmistetaan ja viimeistellään käsityönä, näin taataan tuotteen korkea laatu.