Liitu-huomioledi

Osta tämä
  • 12,50 €
100% SSL Secure

Autoilijana huomaa kuinka pimeään syysiltaan

jalankulkijat uppoavat liian hyvin. Katuvalot eivät riitä, kuten myöskään yksi heijastinmerkki takin liepeessä. Liitu-huomioledi yhdistettynä heijastimiin on varmasti tehokkaimipia keinoja herättää autoilijoiden huomio vuoden pimeimpään aikaan.


Tässä infoa, mistä on kysymys:

Liitu-huomioledin avulla jalankulkija tai pyöräilijä näkyy selkeästi liikenteessä muille tielläliikkujille riippumatta ulkoisesta valonlähteestä.Hauskan Liitu-huomioledin avulla parannetaan luontevasti lasten ja nuorten näkyvyyttä liikenteessä.


HELPPO KÄYTTÄÄ:

Silikonista valmistettu, joustava kiinnitysosa mahdollistaa Liitu-huomioledin kiinnittämisen monella eri tavalla. Voit kiinnittää ledin roikkumaan repusta, laukusta, takin hihasta tai kietaista sen käsivarren ympärille.


KÄYTTÖESIMERKKEJÄ:

Kietaise Liitu-Huomioledi vaikka lapsen reppuun, laukkuun, hihaan, pyörään tai vaikka koiran pantaan. Paranna näin koko perheen näkyvyyttä liikenteessä.

Mikä on Liitu-huomioledin paristojen kesto?
Liitu-huomioledissä on markkinoiden paras käyttöikä kokoluokassaan. Päivittäisellä peruskäytöllä huomioledin paristo kestää jopa yli puoli vuotta (esim. 30 min käyttöä päivässä joka ikinen arkipäivä).


Voiko tuotteen kierrättää?
Tuote on ympäristöystävällinen ja helposti kierrätettävissä SER-kierrätyspisteissä, joita löytyy mm. Giganteista.


Voiko Liitu-huomioledin paristot vaihtaa?
Tuotteeseen ei voi vaihtaa paristoja. Tuote on suunniteltu siten, että tuotteen paristoihin ei pääse käsiksi purkamatta tuotetta osiin. Tällä pyritään varmistamaan, että pienet lapset eivät pääse käsiksi paristoihin ja laita paristoja suuhun tai niele niitä. Tuotteeseen on kuitenkin sisällytetty kaksi isoa CR2032 -nappiparistoa, jotka takaavat huomioledille mukavasti toiminta-aikaa myös talven pakkasissa.

Huom. Laitteessa käytettävien uusien CR2032 -paristojen jälleenmyyntihinta on tyypillisesti suurempi kuin itse huomioledin hinta. Vaihdettavien paristojen hinnalla saat siis kokonaan uuden laitteen.